Doživite materijale na naš način

MI SMO...

Lider u distribuciji pločastih materijala od drveta, okova za nameštaj i kant traka. Poslujemo iz 3 distributivna centra: Beograda, Niša i Ivanjice.
2017. godine proslavili smo jubilej: 25 godina postojanja.

Upoznajte nas

Aktuelno

Budite informisani. Saznajte najnovije vesti i trendove iz sveta materijala.

NOVITETI U KOLEKCIJI SAMET KLIZAČA

Neodvojivi deo elegantnih i funkcionalnih životnih prostora. Jedinstven koncept u mnogim aspektima, od elegancije i funkcionalnosti do praktičnosti i trajnosti.

Detaljnije

MASTER SISTEM ŠARKI

Upoznajte se sa novom generacijom MASTER šarki. Kompanija SAMET, nakon brojnih istraživanja i naprednih testova, predstavila nam je sistem šarki perfektnog dizajna i jednostavne instalacije. Pogledajte našu ponudu.

Detaljnije

MAT i SJAJ MDF sa PET folijom

Izuzetna lepota, glatkost površina, fleksibilnost i visok kvalitet odlikuje MAT i SJAJ MDF sa PET folijom, daju mogućnost neograničene kreativnosti u osmisljavanju enterijera kako privatnih tako i poslovnih prostora.

Detaljnije

Yildiz Akrilne Ploče

Visoko sjajni laminat najnovije generacije zamenjuje, zahvaljujući svom dubinskom efektu, visoko kvalitetne lakirane elemente.

Detaljnije

MDF Perfect Sense

Visokokvalitetne PERFECT Sense lakirane ploce u matu otporne su na mikro ogrebotine i zadržavaju svij idealan izgled.

Detaljnije

Egger RADNE PLOČE - NOVA KOLEKCIJA

Egger dekori se mogu videti u mnogim oblastima privatnog i javnog životaČ u kuhinjama, kupatilima, kancelarijama, dnevnim i spavaćim sobama.

Detaljnije

EGGER OPLEMENJENA IVERICA - Nova Kolekcija

Uz više dekora i struktura, više inspiracije i više usluga u proširenoj ponudi kolekcije dekora imaćete i više mogućnosti za realizaciju vaših projekata.

Detaljnije

DAREX U BROJKAMA

Svi naši distributivni centri poseduju moderan skladišni prostor i opremu najnovije generacije. Naš asortiman proizvoda je na najvišem nivou, i svakodnevno gledamo da ga unapredimo. Uspešno sarađujemo sa velikim brojem klijenata u Srbiji i regionu već dugi niz godina, na šta smo ponosni.  Ključ uspeha Darex grupacije su naši zaposleni, koji su pre svega profesionalni, i u svakom trenutku spremni da odgovore najvećim izazovima u branši.
0
m2 skladišnog prostora
0
zaposlenih u grupaciji
0
aktivnih klijenata
0
proizvoda na lageru

Proizvodi

Zakoračite u svet materijala. Istražite DAREX lager kolekcije proizvoda i uverite se zašto imamo najbolju ponudu na tržištu.
Širok asortiman
Savremeni dizajn
Najkvalitetniji brendovi
Besplatna isporuka

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ PARTNER?

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, dovoljno je da nam dostavite svoj kontakt, a DAREX prodajni tim će vas posetiti u najkraćem mogućem roku.
Kontaktirajte nas