NAJNOVIJI POSTOVI

blog-grid1
CLEAF PREMIUM KOLEKCIJA - OSAM NOVIH DEKORA 29.09.2023
Cleaf-ovi novi dekori zrače neodoljivom lepotom. Njihova svestrana primenjivost omogućava im da se uklope u različite enterijere. Sa njima, svaki prostor postaje elegantniji i sofisticiraniji.
Pročitaj više
blog-grid1
Yildiz Oplemenjena Iverica 29.09.2023
Otkrijte naše nove dekore oplemenjene iverice i dodajte eleganciju i karakter vašem domu. Transformišite svoj prostor s našim vrhunskim dezenima i uživajte u luksuznom osećaju svakog trenutka. Sada je vreme da se vaš prostor istak...
Pročitaj više
blog-grid1
YILDIZ - MDF 29.09.2023
Pred vama je dopunjena kolekcija MDF dekora, sa Super High Gloss i Super Matt površinama, koje će vašu kuhinju učiniti modernom, praktičnom i funkcionalnom za svakodnevnu upotrebu.
Pročitaj više
blog-grid1
Yildiz - Oplemenjena iverica 09.09.2022
Kolekcija modernih dekora koja Vam omogućava nebrojeno mnogo kombinacija za moderan i orginalan dizajn.
Pročitaj više
blog-grid1
PerfectSense FEELWOOD 10.06.2022
Kombinacija najkvalitetnijih svojstava: baršunasto topla PerfecSense Matt površina na kojoj ne ostaju otisci prstiju sa Feelwood strukturom sinhronizovanom sa teksturom dekora.
Pročitaj više
blog-grid1
Laminati - EGGER 19.03.2024
PerfectSense Topmatt laminate karakteriše super mat i baršunasto topla površina sa svojstvom protiv otisaka prstiju. Površina laka očvrsnuta elektronskim snopom je otporna na habanje, udarce i ogrebotine. Laminati sa jezgrom u boj...
Pročitaj više